Fashion Farm bezorgt gratis en binnen 1 werkdag!
 Mijn shoppingbag
Mijn shoppingbag

Uw shoppingbag bevat geen artikelen.

My Fashion FarmQuick Access
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Skip to Main Content »

Privacy

Bij Fashion-Farm.nl respecteren we natuurlijk jouw privacy. We zorgen er dan ook voor dat al jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je bij Fashion-Farm.nl shopt worden er namelijk verschillende gegevens verzameld om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen afhandelen en het gebruikersgemak te vergroten.

In onderstaande privacyverklaring wordt uitgelegd welke gegevens er worden verzameld en voor welke doeleinden deze worden gebruikt. De privacyverklaring geldt voor iedereen die de website Fashion-Farm.nl bezoekt.

Persoonlijke informatie

Fashion-Farm.nl verzamelt alleen persoonsgegevens die op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een profiel op Fashion-Farm.nl, of het verzenden van een e-mail, geeft u Fashion-Farm.nl toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken om je een goede service te bieden en bestellingen af te handelen.

Identiteitsgegevens

De volgende identiteitsgegevens worden gebruikt om je bestelling zo spoedig mogelijk en zorgvuldige te verwerken: naam, e-mailadres, factuuradres, afleveradres, geboortedatum en betaalgegevens. Fashion-Farm.nl kan de gegevens die door de klant verstrekt worden onder meer gebruiken voor het sturen van één of meerdere mails zoals persberichten en het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, nieuwe functionaliteit etc., waarvan Fashion-Farm.nl denkt dat het kan bijdragen aan optimalisatie van de website voor de bezoeker. Wil je hier niet langer van op de hoogte gesteld worden, dan kan je ten alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief via de link onderaan elke mailing.

Betalingsgegevens

Betalingsgegevens worden geregistreerd om te controleren of betalingen zijn geaccepteerd. Hierbij wordt alleen opgeslagen welke betaalmethode is gebruikt bij het afrekenen. Bankgegevens worden niet opgeslagen en alle betalingen vinden plaats volgens een beveiligde SSL verbinding. Veilig betalen Het is van het grootste belang dat jouw gegevens ten alle tijden vertrouwelijk worden behandeld en beschermd. Het gehele betalingsverkeer wordt in een SSL omgeving afgehandeld. Een beveiligde site herken je het begin van de URL die beginnen met https://. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het aangaan van beveiligde elektronische transacties via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarbij de overdracht van data versleuteld plaatsvindt.

Vragen

Bezoekers kunnen hun vragen over deze privacyverklaring mailen naar: info@ fashion-farm.nl.

Disclaimer

Fashion-Farm.nl is gerechtigd de inhoud van de privacyverklaring te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende. Fashion-Farm.nl draagt geen verantwoordelijkheid over de externe bestemmingspagina’s van geplaatste links en producten op de sites en elke andere link die naar een andere site leidt dan Fashion-Farm.nl.