Fashion Farm bezorgt gratis en binnen 1 werkdag!
 Mijn shoppingbag
Mijn shoppingbag

Uw shoppingbag bevat geen artikelen.

My Fashion FarmQuick Access
Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Skip to Main Content »

Over ons

Ik wil u van harte welkom heten bij the FashionFarm webshop!

Mijn naam is Sandra Brouwer en heb op een boerderij in Bathmen, gelegen in het oosten van het land, mijn 2 passies, Fashion én een Farm mét Dieren bij elkaar kunnen brengen. Daar hebben we 2 jaar met volle teugen van genoten maar we zijn inmiddels verhuisd naar een prachtig pand midden in het idyllische dorpje Bathmen.

Na jaren in het westen allerlei functies binnen de Fashion wereld te hebben bekleed vond ik het tijd om terug te keren naar mijn roots.
Naast de 4 honden, hebben we ook 6 varkens, waarvan 1 Suus, als klein biggetje hebben wij haar gekregen en is nu uitgegroeid tot een groot varken maar ook hét boegbeeld van the FashionFarm. 

The FashionFarm staat voor Trendsettend, elke 2 weken Nieuwe Collectie vanuit Parijs maar vooral Betaalbaar voor jong én oud ! Het team heeft een Adviserende rol naar de klant en wij vinden het heel erg belangrijk de klant op hun gemak te stellen om zo haar of hem te behoeden voor miskopen. Ook als de klant het wenst of aangeeft vinden wij het leukst om te Stylen ! De aankopen worden Feestelijk Verpakt en indien wenselijk Gesprayd met Parfum !

Ben je in de buurt Altijd Welkom!

Wij zijn dan ook zo trots dat er steeds meer vraag kwam naar een webshop ! Heel veel shopplezier en wij hopen dat wij je langs deze weg net zoveel vreugde kunnen geven.